Ben & Jerry

Det var helt underbart att duscha, kanske för att jag älskar att göra det. Sitter nu i min mysiga morgonrock och så tror jag att det får bli resten av kvällen. KVällen är ganska lugn. Vi ska äta (sushi och vårrullar) och sen blir det väl bara att sitta framför TV:n. Vad har ni för planer för kvällen?

En viktig och smaskig sak som inte får glömmas är att vi ska äta BEn & Jerry glass ikväll, mumsmums.


Någon som vill smaka?

Lördag

Tyvärr så blir mellanrummen mellan mina inlägg ganska stora nu för tiden. Känner ingen inspriation längre eftersom man tvingas lägga ner så mycket tid. Förhoppningsvis kommer vilja tillbaka.

Idag har jag, mamma och pappa varit på handledarkurs för att börja övningsköra. Det var mycket intressant och jag lärde mig massor. Nu ska vi bara skicka in pappaer till vägverket och sen så är förarbevis klart.  Efter kursen som höll på i fyra timmar åkte vi och handlade på ica maxi. När det var kalrt var det bara att åka hem och byta om eftresom jag hade träning med golfgänget. Men nu så är jag hemma igen.

Nu ska jag ta och gå och duscha men jag lovar att det kommer flera inlägg under kvällen, så håll utkik.

Ha det bra ♥ Josefin

Torsdag

Ojoj, nu var det verkligen länge sen jag uppdaterade något här på bloggen. Har inte haft någon lust och så har jag verkligen insätt att det tar mycket tid. Har inte alls suttit speciellt mycket framför datorn nu under påsklovet.

Jag hade lovat mig själv att jag skulle plugga som en tok nu under påsklovet, men så blev inte tyvärr inte. Eller än är det inte för sent att sätta igång.

Dagens schema ser ut så här:
* Äta frukost
* Fylla i gymnasiepapper som ska skickas in
* Fixa fram massor med papper det den jävla kommun angående gymnasievalet. 
* Springa ner till gymmet och träna
* Skriva en analys till svenskan

Tidigare i veckan har jag shoppa en hel del faktiskt. Tycker inte att jag har så mycket pengar att jag kan göra det, men faktum är att jag köp allt på antingen rea eller med en rabattkupong.

Nu ska jag ta och gå och fixa lite frukost till mig
Ha en bra dag ? Josefin

I bilen på väg mot norrland

Nu sitter jag i bilden på upp till Härnösand. Passar på att blogga lite eftersom pappa har trådlåst bredband till sin telefon. Har precis suttit och bläddrat igenom min solo tidning som jag fick av mamma.

Det är 4 timmars bilresa som jag har framför mig just nu. Om ett tag när jag har skrivit detta inlägg och kollat lite bloggar ska jag och min syster kolla lite på film, tror vi ska se på Tonårsliv.

När vi kommer fram senare idag ska vi väl äta och se umgås med pappa moster och hennes man som vi ska bo hos. Dem är så himla trevliga så det blir roligt. Kanske kollar lite på TV också.

Usch, vilket tråkigt inlägg det här blev men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om. Kanske kommer på något lite senare som jag kan skriva om.

Ha en bra eftermiddag och kväll ♥ Josefin


MVG i teknik

Är i skolan nu och har precis fått bedömning på våran teknik uppgift. Fick MVG vilket känns superbra. Vi har haft påskrace under dagen och vår uppgift var att bygga en katapul. Om en halvtimme ska vi ha tävling och se vem som lyckas slunga iväg den allra längst.

Efter skolan ska jag cykla hem och se bär det av till Härnösand. Vi ska upp dit över helgen och hälsa på pappas släkt. Ska faktiskt bli väligt roligt eftersom vi inte har träffat dem på länge. Ska försöka blogga så mycket som möjligt, men vi får se hur mycket det blir.

Ha en bra dag ♥Josefin

Topmodel och cheesecake

Nu har jag kommit hem efter dag i skolan och träning efter det. Träning gick asbra tack vare att madde och jag tränade och peppade varandra. Vi bestämde även att vi ska fortsätta träna så tillsammans eftersom det blir så effektivt.

Nu ska jag gå och duscha för sen så ska vi äta, jag ska fixa lite till mitt teknikuppdrag och sen se ska madde komma över och vi ska se på topmodel och äta cheesecake, mummms.

Ha en bra kväll ♥ Josefin

Onsdag

Nu sitter jag här vid datorn och äter frukost. Ute snöar det ganska mycket och nu ligger det även snö på marken. Känns inge roligt eftersom jag vill ha sommar och vår. Vinter skulle det ha varit för länge sen.

Idag är det ännu en lång skoldag. Vet inte riktigt vad jag ska jobba med men jag tror att jag ska börja med ett nytt engelska steg, samt läsa ut min sista svenska bok av femden här terminen. Fast jag ahr mycket att göra känner jag mig inte stressad vilket är jättebra.

Även idag efter skolan ska jag ner och träna lite. Tills idag har jag skrivit ner lite vilka övningar jag ska göra. För igår kände jag att träning inte blev så bra som den kunde bli.

Nu ska jag kolla några bloggar innan jag måste ta och cykla till skolan
Ha en bra dag ♥ Josefin

Glad men ändå frustrerad

Yesyesyes, jag blev godkänd på min engelska idag, så himla skönt. Det var inte så svårt som jag trodde att det skulle vara, utan tvärtom. Aja, resten av skoldagen fick jag inte så mycket gjort utan tiden bara rann iväg, men vag gör det nu när jag är godkänd på engelskan??

En bra dag för mig kan tyckas ända tills jag kom hem och såg att jag hade fått två brev. Det första som jag öppnade var roligt. Det var från gymnasiet som jag ska börja på. Har blivit kallad på testdag för att vi ska göra fystester och lite så, det ska bli så himla kul. Nu är det stenhård träning som gäller nu innan det är dags. Måste verkligen komma igång och löpträna nu så at jag kan få upp mitt flås. Testdagarna är 6-7 maj, tror att vi ska sova kvar också vilket blir kul. Det är bra så att man kan lära känna människorna som man ska börja umgås med i höst.

NU kommer det tråkiga, det andra brevet alltså. Det var ett brev från kommunen. SOm de flesta av er vet så måste kommunen acceptera att betala om man ska gå i en annan kommun. Nu är det så att det har sagt nej. Det känns så himla förjävligt och jag kan inte ens med ord säga vad jag tycker om kommunen. HUr många är det igentligen som söker en sån här utbildning?? Inte så många i alla fall, varför då inte ta vara på de talanger som finns i kommunen.
Nu gäller det för oss att överklaga och verkligen få dem att inse att jag SKA få gå där.

Hoppas att ni har haft en bra dag med inga trista händelser ♥ Josefin

Morgonens bild


Tisdag

MÅste börja med att gratta Emelie på hennes 16-års dag, GRATTIS gumman. Hoppas du får en jättebra dag.

Nu är dagen kommen, idag ska jag redovisa engelska. Jag tycker inte att det ska bli så roligt men det ska bli skönt att bli av med det här skitsteget. Hoppas verkligen att jag bli godkänd. Nu på morgon i skolan ska jag skriva klart det allra sista på engelskan, sen vet jag faktiskt inte vad jag ska ta och jobba med, vi får se helt enkelt. Vad ska ni göra idag? 

Efter skolan ska jag i alla fall ner och träna lite hade jag tänkt. Har faktiskt lite träningsverk idag, älskar träningsverk! Igår hade jag fokus på att träna överkropp, så idag blir det massor emd ben. Jag tycker nog att ben är det som är roligast att träna, vet inte varför utan det bara är så.

Ha en bra dag ♥ Josefin

Tjejbråk

Hemma igen efter en frustrande dag. Bråkade nämligen med en utav mina kompisar, vilket aldrig är roligt. Jag vill bara skrika och gråta på en och samma gång. Det här bråket var bara så töntigt och jag hoppa verkligen att vi kan vara kompisar igen som vanligt imorgon. Jag kommer i alla fall att släppa det. Det är bara en sak som jag ska göra för att det ska kännas bättre för henne, hoppas att det kommer bli bättre i alla fall. Måste göra det nu under kvällen. Trodde inte det behövdes utan jag trodde jag har hanterat situationen på bästa sätt, med det hade jag tydligen inte. Därför är det lika bra att fixa till det.

Hur har er dag varit? INge bråk hoppas jag.

Ha en bra kväll ♥ Josefin

Åh nej, SNÖ!

Åh nej, det snöar ute. Flingorna är dessutom ganska stora, men dem ligger inte kvar på marken när de har kommit ner. Vill verkligen inte ha snö nu. Jag vill ha våra och sommar, sol och värme. Jaja, bor man i Sverige får man ränka med sånt här.

Nu ska jag snart sicka iväg till skolan. Det blir en ganska kort vecka den här veckan. VI kommer gå 3½ dag, SKÖNT! Sen är det påsklov.

I skolan idag hinner jag inte med så mycket plugg eftersom det är kort dag och vi har idrott. Efter skolan ska jag sicka ner och träna lite på friskvårdarna. OCh efter det ska jag till min moster och grattulera henne för hon fyller år idag. GRATTIS Mian!

Övriga kvällen blir lugn, ska väl förbereda mig lite till min engelska redovisning. Det kommer verkligen bli min värsta dag den här veckan. Vet inte ens om jag kommer lbi godkänd, men jag hoppas på det.

Nej nu ska jag ta på mig mina ytterkläder och ut i snöovädret.

Ha en bra dag ♥ Josefin

Söndag

Nu var det ett tag sedan jag bloggade, men det blir lätt så när man har massa annat att göra. Min mamma har fyllt år så hon har haft fest så det har tagit tid och fixa. Aja, en liten ursäkt till varför jag inte har bloggat.

Ikväll ska jag bara ta det lugn, fixa lite inför skolan imorgon. Skulle också behöva göra klart min engelska som jag ska redovisa på tisdag, vill inte sitta dagen innan och skriva det. Jag har nämligen insett hur skönt det är att göra saker i god tid innan.

Senare ska jag se på Skärgårdssoktorn och Wallander, men innan det har jag som sagt lite att göra.

Nu är det bara 3½ skoldag kvar, sen är det påsklov!:D Det ska bli så himla skönt  med lite lov. PÅ lovet ska jag träna MASSOR, måste verkligen plugga och sen så får jag ser vad som händer. Har inte direkt några stora planer.

Nu ska jag kila iväg och fixa med en massa saker.

Ha en bra söndagkväll ♥ Josefin
image102

GRATTIS mamma 40 år!

Hipp, hipp, hurra, hurra, hurra för min mamma som fyller 40 år idag!

image101

Kass på photoshop

Nu sitter jag och fixar ett kort till mamma som fyller 40 år imorgon på photoshop. är verkligen kass på programmet men Bea har sagt att hon ska ta och lära mig det någon gång. Inatt ska vi kliva upp kl. 04.00 och gratta min mamma. I vanliga fall vaknar hon vid halv fem så vi måste vara uppe före henne. Jobbig, men hon fyller bara 40 en gång.

Tidigare idag har jag gåtti skolan, fick inte så mycket gjort eftersom jag hade jour typ hela dagen, riktigt tråkigt. Efter skolan var jag ner på stan och köte present till min mamma och klippte mig. Riktigt skönt att friska till topparna lite. Klippte även upp håret ganska mycket.

Nu under kvällen har mamma och jag varit iväg och bestämt vilket tyg jag ska ha till min klänning. Vet inte om jag ska avslöja allt för mycket men jag kan säga så mycket som att det är rosa.

Nu kom madde precis, vi ska kolla på topmodel tillsammans.

Ha en bra kväll ♥ Josefin

Onsdag

God morgon! Jaha, då var det ännu en skoldag. Idag har vi två stycken språkpass i skolan, först engelska och sen spanska. Den övriga tiden blir det matte, spanska frasor och läsa lite bok till svenska. Känns även idag som det kommer bli en bra pluggdag. Tror det är för att jag verkligen har bestämt mig för att jag måste plugg. Vi har verkligen massor att göra i skolan. Konstigt nog känner jag mig inte så stressad viilket är jättebra.

Efter skolan ska jag ner på stan och klippa mig. Tror att jag har bestämt mig för att inte klippa lugg utan jag ska behålla den frisyeren som jag har eftersom jag trivs så bra med den. Skulle däremot vilja lägg i lite ljus slingor, är fint när det snart är vår.

Vid sextiden ikväll ska mamma och jag åka iväg och bestämma tyg till min klänning som jag ska ha på avslutningsfesten med skolan. Vill ha ett rosa tyg.

Nu måste jag gå och sminka mig innan det är dags att cykla till skolan.

Ha en toppen bra dag ♥ Josefin

Massor med kramar till Bea som gjorde en ny och jättefin header till mig igår!
image100

Några kloka ord

"Oroa dig inte för vad andra tycker om dig. De är fullt upptagna med att oroa sig för vad du tycker om dem".


Inte så glad:(

Snart är skoldagen slut. Sitter nu emsam vid en dator och pluggar. Faktum är att jag har plugga riktigt bra idag vilket känns jättebra. Om en halvtimme ska jag cykla till min spelning. Efter det cyklar jag ner till gymmet och tränar lite. Hur kvällen ser ut vet jag inte riktigt än, väntar på svar från Camilla. Hon kanska ska komma hem till min och baka under kvällen. Vi ska i så fall baka cheesecake till min mammas 40-års fest på lördag. Om hon inte kommer få jag väl baka själv, inte lika roligt men, men.

Dagens humör är väl inte speciellt glatt eftersom jag har suttit själv hela dagen och jobbat. Visserligen så jobbar jag bra när kjag sitter själv men det gör jag också när jag sitter tillsammans med en utav mina kompisar. Det fungerar i nte att sitta fler, då får man inget gjort, tyvärr. Tro mig, jag har försökt flera gånger men det går inte.

Nej, nu ska jag ta och plugga lite sista halvtimmen här

Ha en fortsatt bra dag ♥ Josefin

Tisdag

God morgon på er allihop! Hoppas ni har sovit gott för det har jag gjort. Känner på mig att jag kommer att få mycket gjort i skolan idag, vilket känns bra. Tyvärr är det så att jag måste sitta själv för att jag ska kunna jobba som bäst. Eller det fungerar skitbra och sitta med bara en av mina kompisar också. Men idag är bara Madde och Patricia i skolan så det blir väl dem som sitter tillsammans och jag själv. jaja, gud va tråkigt jag är som sitter och skriver om hur jag ska jobba i skolan idag.

Efter skolan har jag spelning. Jag spelar tvärflöjt för er som inte visste det. Efter det ska jag åka ner till gymmet och lyfta lite skrot har jag tänkt. Måste verklingen köra järnet nu innan golfsäsongen snart är här.

Vad har ni för planer idag?

Ojoj nu rinner tiden iväg, måste gå och göra mig iordning nu och packa träningsväskan.

Ha en bra dag ♥ Josefin

image98

För snäll??

Nu är jag hemma efter att ha stannat kvar en stund i skolan. Just nu håller jag på att spela lite tvärflöjt, måste träna eftersom jag ska spela en låt på årsmötet ikväll. Tycker inte att det ska bli så roligt, men, men. Mina kompisar tjatar ganska mycket om att jag är för snäll och inte säger nej även om jag inte vill. Kan hålla med till viss del att jag tar på mig saker som jag igentligen inte vill. Vet inte om det är bra eller dåligt. Vad tycker ni? Det måste finns något bra i det, eller?

Nej nu måste jag ta och fortsätta att blosa lite min flöjt, så att jag inte skämer ut mig ikväll.

Vi hörs ♥ Josefin

Lugg?

Nu är första skoldagen på den här veckan avklarad. Har inte gjort så mycket bortsett från att vi haft idrott. Sitter nu i skolan och kollar på lite bloggar. Senare ska Madde och jag ta och traska hem. Senare ikväl ska jag iväg på årsmöte, väldigt tråkigt. Men eftersom jag inte kan säger nej så får jag skylla mig själv. Måste verkligen lära mig att säga nej.

Den här veckan känns oerhört stressig. Det är MASSOR som jag måste gör. Jag måste plugga massor, ska klippa mig, köpa present till mamma, välja tyg till min avslutningsklänning, träna. Känner mig stressad vilket är ganska jobbigt. Snart är det påsklov så det är väl det som jag får ta och se fram emot isället.

Funderar på att klippa lugg på onsdag då jag ska klippa mig, men jag vet inte riktigt.Tycker det är himla snyggt, men jag är rädd för att jag ska se yngre och tjockare ut. Osäker på om det passar mitt ansikte. Är det värt att testa?

Ha en fortsatt bra dag ♥ Josefin

Måndag

Ojoj, orkade inte gå upp på en gång imorse. Låg kvar i sängen till kvart i åtta. Vanliga fall brukar jag gå upp runt sju. Får ta med frukost till skolan. Det här får bli ett snabbt inlägg eftersom jag om fem minuter måste springa över till Madde, ska få skjuss av hennes mamma. Idag i skolan har vi idrott. Eftersom det är kortdag kommer jag inte hinna med så mycket med, tror att jag ska plugga lite spanska frasor.´

Kommer hem runt två idag och då kommer jag i alla fall gör ett inlägg.

Ha en bra dag ♥ Josefin

Hemma igen

Nu har jag precis kommit hem från Västerås. Det var roligt eftersom Madde följde med. Vi gick i affärer, åt glass och gick lite på IKEA. Jag köpte en låda som jag ska ha alla min golfsaker i. Behöver förvaring för annars blir det att man har saker i hela rummet.

Imorgon har jag planer på att starta "nytt mitt liv." Har tänkt att jag ska kliva tidigare så att jag hinner ta en promenad innan frukost. Sätta igång förbränning redan på morgon. Skulle hemskt gärna gå ner 5-7 kilo innnan sommaren. Det gäller bara att hålla motivationen på topp hela tiden. Kanske någon som har tips på hur jag ska göra?

Ha en bra kväll ♥ Josefin
image97






Kommer förmodligen blogga mer under kvällen.

Västerås nästa

Nu ska vi åka till Västerås, Ikea. Madde ska följa med och det är trevligt att umgås bara med henne nu lite under dagen. Vet inte riktigt vad vi ska göra, vet i alla fall att vi ska gå lite på IKEA, sen får vi se vad det blir. Jag och min syster skulle behöva köpa present till min mamma som fyller 40 på torsdag.

Ha en fortsatt bra dag ♥ Josefin


Dagens 80-tals Madde

image96

Bild på Madde från min fest med 80-talstema

Städar

Kollar lite på skidskytte samtidgt som jag håller på och plockar i mitt rum. Vill få det trivsamt så att jag kan sitta vid datorn och bara njuta. Under dagen har jag tänkt att jag ska blogga en hel del. Kommer lägga ut bilder från min 80-talsfest och sen så får vi se vad det blir.

Nej nu ska jag ta och fortsätta plocka i mitt rum.

Vi hörs ♥ Josefin

Godis

Sitter och kollar lite på friidrott samtidigt som jag äter godis, mums! Väntar på att Melodifestivalen ska börja. Har inget annat planerat för kvällen.


Tack!

Massor med kramar till tjejerna. Tack för en underbar 80-talskväll tillsammans!

image95
Bild tagen av Madde från igår

Dagens svartvita bild


Jessica Alba

Snart helg:D

Nu ha vi precis ätit lunch så nu passar jag på att skriva ett inlägg när jag ändå bara sitter och väntar på matten som börjar om en kvart. Till lunch var det potatismot och falukorv. Gillar inte potatismos och korven såg inte så trevlig ut, men jag åt lite så att jag klara mig här framöver. 

På matten ska vi bara jobba med våra steg, i 45 min. Efter det har vi samling och sen så slutar vi: HELG!:D I helgen ska jag ta det lugn men jag tror att jag måste plugga lite. Sen så ska jag också förbereda present till min mamma som fyller 40 på torsdag.

Ute skiner solen och det är jättehärligt, synd bara att man måste sitta in och uggla i skolan.

Bye ♥ Josefin

80-tals fest

Ikväll ska tjejerna komma hem till mig på en liten "fest". VIlle ha något annorlunda så vi kom från till att det skulle vara kul att ha ett tema, temat blev 80-tal. Tror och hoppas verkligen på att et blir en toppen kväll tillsammans med tjejerna. Ska bjuda på kycklingsallad, riktigt gött.

Nu är jag i skolan. Madde och Linda stå och flätar mitt hår samtidigt som jag skriver detta inlägg. Älskar när folk håller på med mig hår.

I skolan idag är det inte så mycket, efter lunch har vi matte.

Efter skolan ska jag gå hem och fixa till festen. Måste också ha gått om tid för att göra mig iordning.

usch vilket tråkigt inlägg det här blev men, men.

Ha en bra dag ♥ Josefin

Sämst på engelska

Jag är sämst på engelska och att göra den här analysen är verkligen pest och pina. Behöver hjälp med den här skiten. Alla bara säga att det är bara att skriva, du kan det. Men faktum är att jag är verkligen sämst. Det ända jag vill är att få det överstökat.

Myspys

Sitter nu i min korgstål med täcket över mig och laptopen i knät och pluggar. RIktigt mysigt att plugga faktiskt. Håller på med lite SO, himla tråkigt men jag ska inte göra så mycket. Senare ska jag ta itur med min engelska och jag måste verkligen göra klart den under dagen.

Hur ser er dag ut?

Ha en bra dag ♥ Josefin

Gårdagens presenter

Här är en liten lista på vad jag fick i present igår
♥ Övningskörningsskylt
♥ Presentkort Intersport 150 kr
♥ Presentkort HM 300 kr
♥ Presentkort Åhlens 200 kr
♥ Två dukar
♥ Rabattsheck Guldfynd
♥ En supermysig halsduk
♥ En kokbok
♥ 700 kr

Massa kramar till hela släkten för alla fina presenter!
Kramar till Sandra, Linda och Madde som grattade mig på sina bloggar.

16 år idag!

Idag fyller jag äntligen 16-år. Visserligen är det inte så speciellt att fylla år, om det inte vore för att jag får börja övningsköra idag! Faktum är att jag precis har kommit hem nu efter att ha övningskört för första gången. Måste faktiskt medge att det gick bättre än vad jag trodde att det skulle gå. Det var skitkul och jag längtar redan tills nästa gång som jag ska köra.
 

Sitter nu och väntar på att släkten ska komma och fira mig. Ska bjuda på smörgåstårta som min mormor har gjort.

Tack till Linda och Madde som grattar mig på sin blogg! Massor med kramar till er båda!

Glöm INTE att skriva en kommentar med grattis i till mig:P


Övningsköra

Imorgon fyller jag 16 år. Inte så märkvärdigt med det om det inte vore så att jag får börja övningsköra nu. Det ska bli så himla skoj. Mamma ska komma och hämta mig efter skolan imorgon och så ska vi åka till någon grusplan för att testa lite. Hur tror ni att det kommer gå?

Nu ska jag ta och hoppa in i duschen eftersom att jag har varit och tränat, riktigt skönt var det. Resten utav kvällen blir det väl till att sitta framför dator och Tv och uggla.

Ha en bra kväll!

GRATTIS Sandra

Idag fyller Sandra 16 år. Många grattiskramar till henne! Hoppas du haft en bra dag!

image93



Kika in på hennes blogg och säg grattis!

2 dagar kvar

Sittar och äter frukost nu för att snart göra mig iordning och åka iväg på ledarutbildning. Idag tror jag faktiskt att det kommer att bli både roligt och intressant. Vi får vänta och se helt enkelt.

Måste förtydliga min rubrik som jag har också. Det är nämligen så att jag fyller år om 2 dagar nu, på tisdag alltså. Det är inte vilken födelsedag som helst utav jag får börja övningsköra!:D Det ska bli så himla roligt, fast jag tror att det kommer att vara svårt.

Nu måste jag gå och fixa mig.

Ha en bra dag -- Josefin


En sån här bil ska jag köpa när jag får körkort! - Nissan qashqai

Hemma efter en lång dag

Nu är jag äntligen hemma, eller jag har varit hemma ett tag nu. Ledarutbildningen var sådär måste jag säga. Den hade varit jättebra om det inte vore för att jag redan visste det mesta, eftersom jag gick en liknade fast större utbildning för ett år sedan. Ska iväg på det imorgon också, men då kommer vi ha mer praktiskt än teoretiskt. Hoppas på att det blir roligt.

Hur har er dag varit föröverigt??
image91



MVG i spanska

Skriver INTE detta inlägg för att skryta. Jag måste bara få berätta att jag fick MVG på spanska nationella proven. Det känns så himla skönt. Vi gjorde proven veckan före sportlovet och så fick vi reda på resultatet nu i onsdags. Jag är superdupernöjd!!



Har hört att typ inga har nationella prov i morderna språk. Stämmer det?

Ledarutbildning

Nu ska jag snart iväg på ledarutbildningen genom golfen. Jag vet inte om jag tycker att det ska bli så kul men jag får hoppas på det. I vanliga fall tycker jag utbildningar är roligt men den här vet jag inte riktigt, det är själv upplägget som inte verkar vara så bra. Den kommer att hålla på mellan 9-16 både lördag ochh söndag. Hela min helg kommer alltså att försvinna bort. Får helt enkelt hoppas att det är värt det.

Det var ett tag sen jag blogga nu men jag har inte haft tid och inspiration till det. Men det är med nya krafter och inspiration som jag skriver detta inlägg. Det kanske inte är så himla intressant men det ör i alla fall ett inlägg.

Vad har ni för planer i helgen?



Ha en bra dag! Snälla håll tummen på att det blir roligt idag:P

RSS 2.0