Fjortistest

Jag gjorde precis ett test för att test hur mycket fjortis jag är. Resulatet är att jag är 12,6% fjortis vilket inte alls är ett tecken att man är en, utan lite har förmodligen de flesta ungdomar.

Klicka här och du ocskå vill göra detta test, det var faktiskt ganska skoj. Man kan även göra ett vuxentest om man så föredrar det. Klicka här om du vill göra det istället.

Bloggtips

Är det någon som har tips på vad jag kan skriva om här på min blogg. Jag har total idétorka. Vad är intressant att läsa om?? Snälla snälla hjälp mig någon!

Träning

Jag har precis kommit hem efter att ha tränat ett pass nere på gymmet. Det var riktigt skoj att kunna köra på hårt igen efter att ha varit lite förkyld. Tur som jag hade kom pappa ner och hämtade mig, han snarare överraskade mig när han kom in där på gymmet. Tydligen så hade det börjat på att ösregn. Det var skönt att slippa cykla hem i regnet. Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar. Ikväll blir det bara korv med bröd för att ingen av oss är riktigt hungriga. Senare ikväll, klockan nio ska jag se på TopModel men innan dess har jag inget mer planerat. Jag tror faktiskt att jag kommer med några fler inlägg under kvällen.

onsdag

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva men...

Imorse var jag i alla fall ute och sprang. Det var skitjobbigt att andas in den kalla luften, så det är inget jag kan rekommendera. Jag får helt enkelt ta och börja springa nere på gymmet istället. Trotts att det var riktigt kallt ute så var det härligt för att solen sken i det lite frostiga gräset.

Resten utav dagen vet jag inte vad jag ska gör rikitg, men det är massor utav saker som jag skulle behöva göra. T ex träna och plugga. Men att plugga känns inte speciellt lockade just nu. Vi får helt enkelt se vart dagen tar vägen.

Jo, en sak som jag vet att jag ska göra eller som jag håller på med nu är att tvätta mina golfklubbor och rensa bagen inför den kommande vinter. När jag inte har något att gör brukar jag kolla på bilder från i somras och jag kan inte beskriva hur mycket jag längtar tills nästa sommar. Vilken är din favorit årstid??

Inte har jag ätit någon frukost heller och så här dags brukar man ju i vanliga fall börja tänka på vad man ska laga för lunch. Jag tror faktiskt att jag ska kolla runt lite på internet och se om jag hittar några intressanta recept.

En riktigt bra dag

Dagen började som ni kanske redan läst ganska tråkigt och jag hade ingen aning om vad jag skulle t och hitta på. Men nu när jag sitter här och skriver är jag riktigt nöjd med dagen. Under förmiddagen ringde jag upp Camilla för att hör om vi skulle kunna träffa, vilket vi gjort också. Vi träffades nere på stan och sen gick vi åt lunch på ett jättemyigt café. Vi hade jättetrevligt, maten var kanongod och vi satt där i dryga två timmar. Efter cafébesöket följde jag med Camilla till tandläkaren. Medans hon var inne hos tandläkaren satt jag ute i väntrummet och läste en tidning. Efter tandläkarbesöket tog vi en promenad hem till mig och väl hemma hos mig läste vi lite tidningar och pratade lite.
Tack Camilla för en underbar dag!

En tråkig sak är att min förkylning inte verkar vilja bli bättre utan snarare sämre. Just nu har jag välidigt ont i nacken och ner på ryggen samt ot över bröstet. Är lite orolig över vad som är fel. Varför kan jag inte bara få vara frisk och pigg nu när det är höstlov. Är det någon mer som är förkyld/sjuk nu när det är höstlov???

Nu ska jag gå in på ellos och hm och se om jag kanske hittar några snygga kläder.


Kram på er alla!

Tråkigt

Första lovdagen! Det var riktigt skönt att få sova ut i morse och jag vaknade typ vid nio. Jag har ingen aning om vad jag ska göra idag?? Hade tänkt att träna men så blir det nog inte för att jag känner mig lite småförkyld.

Jag sitter här och funderar på vad jg ska ta och äta till frukost. Jag är inte alls sugen på något just nu. Har du något gott frukostförslag?

Jag har ingen aning om vad jag ska skriva just nu. Vi får se om jag kommer på något om ett tag. Jag ska kolla lite på andras bloggar för att kanska på så sätt få lite insperation.

LÖRDAG

På förmiddagen åkte mamma och jag ner på stan och tränade lite. Mamma körde på som vanligt men jag däremot hade ingen energi alls i kroppen. Hoppas bara inte att jag håller på att bli sjuk nu när det är höstlov. Jag hade nämligen tänkt att jag skulle träna ganska hårt i nästa veckan för jag känner att jag behöver länga in en högre växel vad gällande träning om jag ska komma in på golfgymnasium.

Aja, efter att vi hade tränat åkte vi och handlade lite som vi behöver till maten ikväll. När jag kom hem ringde jag till Bea så att nu har vi bestämt att vi ska träffas ikväll hemme hos henne. Det ska bli riktigt kul.

Vad har ni gjort hittills idag då??



Vi får se om det blir något mer inlägg under dagen, jag är inte så säker på det eftersom jag ska bort. Ojdå, jag glömde att näma att vid tre ska jag iväg och fira min kusin Anna som har fyllt och sen ska jag som sagt till Bea ikväll.

Ha det bra ni som läser det här!


Kramar till Bea

Jag vill börja med att ge Bea en massa kramar som har lagt ner tid och gjort en jättefin hader till mig. Visst är den fin och jag är riktigt nöjd med texten.

När mamma kom efter efter jobbet vid fyra åkte vi till Västerås, främst för att kolla på vinterkläder till min lillasyster. Vi hittade jättesnygga åt henne på Studium. Givetvis kunde inte jag låta bli att shoppa lite också. Jag köpte två stycken träningslinnen och ett "pannband" som passar bra att ha nu när det är höst och kallt. Jag shoppade alla dessa grejer på Stadium.

Här kommer en bild på det som jag köpte i Västerås

Nu ser jag verkligen fram imot att träna och i snyggare träningskläder.

Nu ska jag gå och se på Idol-eftersnack. Jag tycker inte att det var rätt som åkte ut. Jag tycker att Sam borde ha åkt ut istället. Vad tycker ni???


HÖSTLOV

Äntligen är det höstlov! Det ska bli så himla skönt att bara kunna vara hemma och ha det skönt. Mina planer inför lovet är att jag ska träna en hel del, plugga lite och om tjejena har lust kanske träffa och umgås.

Kanske kommer det svar från golfgymnasiet jag har sökt om jag får komma ner på intervju. Hoppas det i alla fall men det blir nog inte så, det lär dröja lite längre. Jag får helt enkelt vänta och se.

Vad ska du göra på lovet??


Sommarminnen!

Kolla vilka bruna ben jag hade bara för några månader sen.

Madde och jag väntar på mat efter en golfrunda

 Chokladbruna blondier
Spana in mina fötter. Jag har inga strumpor på mig utav det kallas "bondbränna".


Jag kan inte ens beskirva hur mycket jag längtar till nästa sommar.

En liten lista

En liten lista :)

Denna lista hittade jag på Beas sida.

1. Ta närmaste bok och slå upp sidan 18, rad 4 - vad står där?
"Hon gjorde en grimars och kastade en frågan blick på mig. "

2. Sträck ut din vänstra hand så långt du kan, vad rör du vid?

Dataskärmen

3. Vad var det senaste du såg på tv?
Nyheterna i skolan i morse.

4. Utan att se efter, gissa vad klockan är.
14.20 (den var 14.25)

5. Bortsett från datorn, vad hör du just nu? 
Tystnad

6. När var du senast utomhus och vad gjorde du då?
Cyklade hem från skolan
 
7. Vad tittade du på innan du började svara på den här undersökningen?
Gymnasieansökningar (golfgymnasium)

8. Vad har du på dig?
Mörkblå jeans och en mossgrön tröja.

9. Drömde du något inatt?
Jag kommer inte ihåg.

10. När skrattade du senast?
När Bea och jag hade jour i disken i skolan idag.

11. Vad finns på väggarna i rummet där du är nu?

En spegel och två stycken tavelramar med sex stycken fotografier.

12. Har du sett något konstigt på sistone?
Inte vad jag kommer ihåg.

13. Vad tycker du egentligen om den här utmaningen?
Nja inte så jätteroligt.

14. Vilken var den senaste filmen du såg?
High school musical igår med Madde.
 
15. Om du blev multimiljonär, vad skulle du köpa?
Massor med nya kläder och skor. Nya golfklubbor.

16. Försök berätta nåt om dig som folk inte vet om.

Jag gillar ..... nej det vill jag inte berätta.

17. Om du skulle förändra EN sak i världen, utan att ta hänsyn till politik och skuldkänslor, vad skulle det vara?
Miljöproblemen

18. Tycker du om att dansa?
Sådär, jag är ingen höjadre på det.

19. George Bush?
USA:s president.

20- 21. Vad skulle dina barn heta, pojke respektive flicka.
Vet inte?

22. Skulle du någonsin överväga att bo utomlands?
Ja absolut, skulle kunnat tänka mig att lämna kalla Sverige och bo där det är varmt och härligt.

23. Vad vill du att Gud ska säga till dig när du kommer till pärleporten?
????

24. Vilka fyra personer vill du ska svara på dom här frågorna?
Du som läser det här!

Helg = plugg

Det var så himla kul att komma igång igen och blogga. Jag hade lovat mig själv att jag skulle se  till att hålla i det och försöka skriva i alla fall en gång om dagen, men så blev det ju inte. Jag kom av mig iprincip på en gång. Under helgen har jag pluggat en hel del, jag gör det nu också men kände att jag behövde ta en paus. Därför sitter jag nu och skriver ett inlägg.

Det är faktiskt riktigt roligt att plugga när man väl kommer igång och gör det. Jag ligger inte efter, utan jag gör det bara för att jag inte ska hamna efter. Veckan som kommer kommer vi att ha mycket att göra i skolan, vi ska nämligen göra ett "teknikprojekt". Jag tror faktiskt att det kommer att bli rikigt roligt, vi ska rita ett hus, ni vet typ en planritning och en fasadritning.

Det är inte bara skola som gäller i nästa vecka. På måndag, imorgon ska jag och Madde åka till Uppsala och gå på en föreläsningen. Den kommer att handla om "kost" innan elitidrott eller vad man ska säga. Det ska bli riktigt intressant.

Nu ska jag ta och fortsätta att plugga. Kanske kommer ett till inlägg under dagen.

Ha det bra allihopa!


...

Har precis varit ute och sprungit och idag blev det tre km. Till en början kan det kännas jobbigt att ta sig ut för att springa men när man väl är ut och när man har genomfört det känns det så himla bra. Det var skönt att komma ut och röra på sig i det vackra höstvädret med solsken. Nu gäller det att lägga in en högre växel vad gällade konditionsträning om jag ska komma in på det golfgymnasiet som jag vill. Det är nämligen så att det är vissa fysiska tester för att ta sig in.

Nu ska jag gå och duscha och sedan tror jag att jag ska plugga lite engelska.


Måndag

Jaha, då var första skoldagen på den här veckan avklarad. Det var inte speciellt mycket i skolan idag utan på morgonen hade vi idrott och resten utav dagen har jag jobbat matte. Det är så himla kul att jobba matte och det beror kanske på att det är mitt favoritämne. Vilket är ditt favoritämne?

Nu har jag kommit hem och resten utav dagen ser faktiskt ganska lugn ut. Jag ska ut och springen en sväng efter att jag har skrivit klart detta men ikväll ska jag bara ta det lugn, kanske plugga lite.

Förhoppningsvis kommer ytterligare ett inlägg under kvällen. Men nu är det dags att sätta på sig joggingskorna...

NyStart

Efter ett långt uppehåll med bloggande tänkte jag att det var dags att sätta igång igen. Jag har nu gjort en ny sida för att det ska bli en nystart på det hela. Jag kommer att blogga så mycket som möjligt.

Helgen har varit ganska lugn och jag har inte gjort speciellt mycket. I lördags var jag först nere på stan och fixade lite saker. Sen cyklade jag hem och tillbringade inprincip resten av dagen framför dator. Jag fixade nämligen mina gymnasieansökningar. Jag längtar verkligen till att få börja i gymnasiet. Jag kommer att söka ett golfgymnasium nere i Skåne och ett i Uppsala.

Idag har jag spelat golf tillsammans med mina föräldrar. Det gick ganska bra och det var riktigt skönt att komma ut i höstvädret. Efter golfen har jag pluggat lite engelska. Jag ska skriven en berättelse, men det är inte speciellt roligt. Det gäller bara att ta tur med det nu och få det undanstöka så att det är över. Det var nu efter kvällsmaten som jag satte igång med min nya blogg och nu sitter jag här och skriver.

Fram till klockan åtta ska jag fortsätta att jobba lite engelska. Men klockan åtta ska jag se på "Ensam mamma söker".

Ha det så bra resten av kvällen.


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0