Snart är denna mardröm över

Som ni redan vet är jag uppe i Falun nu. Bara en dag kvar nu och det känns himla skönt. I morgon åker jag med Bea och hennes familj upp till Kläppen för skidåkning över helgen. Det ska bli så himla kul att få göra det efter denna hemska vecka. LÄngtade hem redan första dagen. Ni förstår förstoss inte varför, men jag kan inte berätta det här och nu. Kan säga så mycket som att det är en person.

Idag har vi haft ett utepass där vi fick gå en tipspromenad. Frågorna var assvåra och handlade o våra lärare. Senare idag ska vi ha bild. Det ska bli ganska kul i alla fall.

Hoppas verkligen på att mina uppdateringar här på bloggen blir bättre när jag kommer hem.


Ha en bra dag!

Ännu en ny dag

Hallo på er allihop och god morgon, Jag sitter nu och äter frukost för att sedan cykla iväg och vara ledare för skridskoskola. Där lär jag barn från 4 år att åka skridskor.

Senare idag är det packning som gäller, till Falun men nu också till Kläppen. Direkt efter Falunvistelsen ska jag följa med BEA och åka skidor över helgen. Det ska bli jätteroligt, har gjort det en gång tidigare.

Kommer att blogga mer under dagen, så håll koll.


förbereda slöjden

Har precis kollat klart på en film nu som hela familjen såg på. har ingen aning om vad jag ska skriva om just nu så istället berättar jag vad jag ska göra. nu ska jag ta och göra klart mina förberedelser inför Falun. Efter det ska jag leta efter recpet till HKK:n och börja på att packa.

Har nu tänt lite ljus i mitt rum så att det blir lite extra mysigt.

en rikigt skön dusch

nu är jag tillbaka igen efter en riktigt skön dusch. Ikväll ska jag hålla på och packa inför Falun som jag åker till på onsdag. Tycker inte att det ska bli kul, men vad ska jag göra. jag får helt enkelt bita i det sura äpplet och överleva en vecka. För er som inte vet är det så att skolan åker en vecka per läsår till Falun, där har vi slöjd och hemkunskap under en vecka. Även lite teknik.

Under kvällen har jag tänkt att jag ska hinna med att:

  • Göra klart mina slöjdförberedelser
  • Göra klart mina HKK förberdelser
  • Börja packa

Utöver detta vill jag dessutom hinna med och sitta framför TV med familjen och ta det lugnt.

Vet inte om jag kommer att kunna blogga under nästa vecka. Vill det men jag vet inte riktigt om jag kommer att ha tid. Den som väntar och ser för helt enkelt veta det.

Några förslag på vad jag kan ha för priser i min kommande tävling? jag är helt öppen för förslag.


Träning

Nu har jag precis kommit hem igen efter att ha haft träning tillsammans med golfgänget. Idag var det riktigt kul, länge sedan träningen var så här kul och intensiv faktiskt. Ja blev både tråk och rikigt svettig, härligt, härligt!

Nu ska jag hoppas in i duschen och efter det bloggar jag mer.

Dags att sätta igång igen

Nu har jag haft en paus ifrån mitt bloggade, har haft så mycket att att göra. Men nu så är jag taggade att ta upp bloggandet igen. Sitter faktiskt och funderar på om jag ska ha en tävling på min blogg. Själv så tycker jag att det är väldigt roligt med tävlingar, trots att jag aldrig vinner. Vet bara inte vad jag ska ha för pris. Några förslag kanske?

Under kvällen har jag mycket som jag ska hinna med och göra. Lovar att jag kommer att blogga mer under kvällen.

image83

En ny dag

Imorse klev jag upp kl. 7.00 för att jag skulle hinna med och dusha. Efter det sminkade jag mig. NU har jag precis ätit klart min frukost och ska ta och klä på mig. Tror att jag lägger in en dagens outfot senare idag faktiskt.
I skolan idag har jag två stycken föreläsningar som jag ska gå på och sen ska jag väl bara plugga en massa annat.

Efter skolan ska jag trolig åka ner och träna lite på gymmet.

Kv'ällen kommer att bestå utav städning för att tjej från England som ska bo hos mig i en vecka kommer imorgon. Det ska bli jättekul, men måste erkänna att jag är lite småpirrig. Vill ju att allt sks bli bra.

Detta inlägg blev lite konstigt skrivet men det får duga. Brukar i vanliga fall inte uppdatera så här på morgon innan skolan, men det är kanske något som jag ska ta och börja göra. Vad tycker ni om det?

Ha nu en toppen dag för det tänker jag ha
Kram Josefin

image82
Jag giller den här bilden på Rachel Bilson

Tävling hos Kenza!

"Bloggerskan Kenza och smyckesshopen Cocoo.se har just nu en tävling som jag deltar i & skulle vilja tipsa er om! Man kan vinna superfina bamboo-örhängen! De finns i 3 olika former (runda, hjärtan & trianglar) & i 3 olika storlekar (S, M & L) och kostar 125kr, 145 kr eller 165 kr. Gå in på Kenzas blogg & var med och tävla du också! Dessutom så får ni 20 % rabatt hos Cocoo med koden KENZA, gället t.o.m. 24 januari."

Var med du också och få chansen att vinna:

     

Bilder från shoppingen


Halsband från GinaTricot - Fynd-15 kr
image73
Consealer brush och foudation brush
image74
Reafynd från Lindex
image75
Även detta reafynd fast från Åhléns - Ögonskugga och mascara
image76

image77
Puder
image78

image79

image80

image81

Nu har jag verkligen allt smink jag kan tänkas behöva. Kommer absolut inte att behöva köpa sminka på bra länge.


Satsar på nytt rekord

Idag har jag bestämmt mig för att slå ett nytt besökarrekord här på min blogg. Kommer att blogga massor under dagen och hoppas på att det resulterar i MÅNGA kommentarer och MÅNGA nya besökare.
Snälla kommentera och säg vad du tycker.

Gårdagens bilderna kommer inom snar framtid....


Nu ska jag fortsätta att röja lite innan jag bloggar ännu mer.

Nu ska julen bort

Håller nu på att plocka undan alla tomtar och har klätt av granen. Efter det ska jag städa mitt rum så att det är rent och fint när Helen från England kommer. Jag kommer att vara hemma i princip hela dagen och plocka. Senare idag ska jag iväg och träna tillsammans med golfgänget.

Senare under dagen kommer jag att lägga ut bilder från igår. Allt som jag shoppade samt bilder från sminkningen på Make Up Store.

Har ni tagit undan julen ännu?

Bilder imorgon

Bilderna som jag tog under dagen efter att jag och Linda sminkat oss på Make Up Store kommer jag att lägga in under morgondagen.

Dagen var riktigt lyckad och Linda och jag hade en super dag tillsammans. Kunde faktiskt inte ha blivit bättre. Båda blev väigt nöjda med sina sminkningar. En sak som är säker i alla fall var att jag aldrig förr har handlat så mycket smink på en och samma dag.

image68

Kan verkligen rekomendera att göra en sminking på Make Up Store. Man lär sig så himla mycket saker som är bra att veta. Och så får man smink för samma summa vilket är jättebra. Bilder på det sminket som jag handlade kommer imorgon.

Vad har ni för planer inför helgen?

Sminkning på Make Up Store

Nu ska jag gå iväg upp till tågstationen för att ta tåget till Västerås. Där ska Linda och Josefin sminka oss på Make Up Store. Vi ska äta lunch innan. Det ska bli så himla kul. Det blir ett kort inlägg bara för att jag måste gå nu. Ha en bra dag.

Jag lägger in bilder när jag kommer hem.


image67

Mönster till klänning

Nu har jag precis beställt ett mönster till en klänning som jag ska sy när vi åker till Falun. Tycker att den är jättefin och hoppas att den kommer att bli det även när jag har sytt den. Tycker att banden bak på ryggen gör pricken över i:et. Jag kommer inte att göra den så lång som den är på bilden, utan jag funderar på att ha den knälång. Vad tycker ni om det?

image66

Jag kommer troligen inte att sy del B, utan jag har förmodlingen en kofta till istället.

Vad tycker ni om den? Tror ni att den bli fin?

Hemstudiedag

Tänkte bara säga god morgon till er alla. Nu ska jag sätta igång och plugga. VI har hemstudiedag idag och jag har massor att göra så att det är bäst att sätta igång på en gång. Jag ska försöka att hinna med och blogga mer under dagen. Det är ju viktigt eftersom ni säkert redan vet jagar jag fler besökare.

Hur ser er dag ut???

image64

Mail - besök från England

Nu har jag precis skrivit och skickat iväg ett mail till tjejen i England som kommer till mig i nästa vecka. LÄngtar mycket nu och jag tycker att det ska bli super kul att ha henne bo hos mig i en hel vecka. Hon ska följa med mig till skolan och så ska vi hitta på massa annat skoj, bl a åka till Stockholm och kanske shoppa lite vilket alltid är kul. Sen så ska vi förmodligen också åka iväg och åka skidor en dag, till Högbyn tror jag att det blir i så fall.
För er som inte vet var jag hos henne en vecka i våras. Det var roligt, lärorik och ett minne för livet som jag ALDRIG kommer att glömma.

MVG i Kemi

Idag i skolan fick vi tillbaka kemiprovet som vi gjorde förre terminen. Jag är superdupernöjd, eftersom jag fick MVG. När vi började med kemien tyckte jag att det var skitsvårt och trodde aldig att jag skulle klara av det kommande provet. Men rätt som det var bara lossnade allt och jag fattade. Provet tyckte jag var enkelt bortsett från två frågot som var lite kluriga.


image63

Gillar ni kemi??

Diktskrivning

Har i uppgift i svenskan att jag ska skriva dikter, men just nu står det verkligen helt stilla i mitt huvud och jag kommer inte på något alls. Hjälp mig gärna med inspriation och tips på hur jag kan skriva ihop några bra dikter. 

Torsdag och fredag har jag hemstudiedag och då har jag tänkt att hinna med ganska mycket. Målet är nämligen att köra stenhårt nu i början utav terminen så att jag inte kommer att ha så mycket att göra mot slutet. Det som jag har tänkt att göra är följande:
* Planera mitt slödarbete så att det är helt klart
* Jag klart ett steg i svenska ( där ska dikterna vara med )
* Låna bok på bibblan och läsa ut den
* Göra min gymnasiesökning
* Svara på frågor till SO
Helts göra klar ett steg i matte också

Som ni ser är det väldigt mycket som jag har tänkt mig hinna med. Där emellan vill jag dessutom gärna hinna med och blogga.

image62

Hur pluggar ni hemma på bästa sätt??

Träning med STOR boll

Har precis kommit hem nu efter att ha träffat. Jag åkte ner till gymmet direkt efter skolan. Jag tycker att det gick väldigt bra att träna idag. KÄnner i kroppen att jag har tränat, vilket är super! Jag är himla taggad nu för tiden när det gäller träning, vilket är possitivt.

Den första skoldagen har varit helt okej. VI hade föreläsningar hela dagen vilket var lite jobbigt.

Nu ska jag ta och kolla lite på bloggar och kommentar för att få lite mer läsare här på bloggen innan det är dags för mat.

Ni som är innan på min blogg får GÄRNA kommentera mina inlägg och säga vad ni tycker. Kanske ni tycker att jag ska skriva om andra saker.

image61
Stor del utav min träning ídag bestod utav träning på en stor boll. Så som tex visar.
Den tränar jag på för att i huvudsak träna upp en stark bålstabilitet


Har ni testat är träna med en sån boll någon gång tidigare? Själv tycker jag att det är himla effektivt och roligt eftersom det finns så många olika övningar att göra.


Kommenterar, kommenterar och ännu mer kommenterar...

Just nu sitter jag o h kommenterar på en massa olika läsare. Jag hoppas på så sätt att få några fler läsare till min blogg. Det skulle bli så mycket roligare då att blogga. Kanske är det någon utav er som har ytterligare tips på hur man lockar läsare till sin blogg.

Ne, nu ska jag ta och fortsätta och kommentera lite innan det är dags att göra sig iordning senare, eftersom att det är skola imorgon. Imorgon i skolan ska vi ha föreläsningar hela dagen. JOBBIGT, hoppas att det är intressant så går tiden snabbare.

image60

Sista lovdagen innan skolan

Ja, idag är det dan före skolan börjar igen. Men vi kommer bara att gå imorgon, sen är vi lediga torsdag och fredag, eller vi har hemstudiedag så det kommer att bli en del plugg. När börjar ni i skolan, om ni går i skolan?? Idag har jag varit på utvecklingssamtal i skolan och det gick väldigt bra. Det är inter direkt några problem när det gäller mina studier utan allt bara flyter på. Nu är det bara en termin kvar, sen börjar jag på gymnasiet vilket ska bli skitroligt. För er som inte vet ska jag börja på Elit i Uppsala. Jag kommer att gå elitprogramet i golf på Celcius skolan. Det ska bli himla kul att få sattsa på golfen samtidigt som jag går i skolan. Tror att jag kommer att kunna utveckla min golf supermycket.

Jag har precis kommit hem efter att ha tränat lite på gymmet. Jag gjorde det direkt efter mitt utvecklingssamtal. Det var riktigt skönt att röra på sig lite. Resten utav dagen har jag inget speciellt planerat. Tänke kanske ta och plugga lite, känner mig faktiskt lite sugen på det. Tro det eller ej men jag blev väldigt taggad på att börja jobba när jag var på mitt utveckligssamtal.

Nu sitter jag har och skriver om saker som säkert är jättetråkigt att läsa om. Några förslag på intressanta saker som jag kan skriva om?? Hur har er dag varit förresten?? Hoppas att den har varit riktigt bra.

Nu ska jag jobba lite matte eller så ska jag leka lite med PhotoShop.

image59

Massor att göra idag

Idag har jag massor som jag har bestämt mig för att göra. Har till och med skrivit en lista på allt för att komma ihåg och så kan jag pricka av när det är gjort. Nu har jag verkligen bestämt mig för att börja ta i tur med saker på en gång i inte skjuta upp dem.

Detta ska jag göra idag:
  • Posta ett brev till expressen
  • Skicka mail till Helen - tjejen från England som kommer till mig nästa onsdag
  • Träna - dagliga dosen= en liten grej som jag ska börja göra varje dag hemma
  • Sortera skolpapper - så att allt är rensat och i ordning 
  • Mail om skjuss - Hämtning på Arlanda, England
  • Dammsuga övervåningen

Ser ut som att jag har ganska mycket att göra här nu ett tag framöver. Men jag bloggar så fort jag har tid och har något att skriva om.

image57

OC-kväll med tjejerna

Ikväll ska jag hem till Madde, jag och tjejerna ska sova över där. Vi ska köpa hem mat och sen tror jag att vi ska se på OC, säsong 4. Har redan plöjt igenom den en gång, men jag ser gärna om avsnitten. Däremot så tycker jag att serien var mycket bättre när Marissa levde och var med. Vilken box tycker du är bäst? Serien blev helt annorlunda i säsong fyra. Det är verkligen en serie som jag kan rekomendera och tycker att andra också ska se. Börjar man dock kolla på serie blir man fast.

image51

image52

image53

image55

image54

Dagens bild

image50

Så himla fin och vacker bild på Rachel Bilson

En dag fylld med sport

Sitter med den bärbara dator i knät framför TV och kollar på skidor sprint damer, eller du ska precis skidskytte damer börja. Damsprinten var väldigt spännande med Kalla i storform som briljerade. Vid sex kilometer låg hon i täten då hon blir inblandat i ett fall och tappade genast en massa placeringar. Kalla slutade på en mycket bra andra plats.

För överigt sitter jag och kolla runt på en massa blogga för att få lite inseration till min egna blogg. Behöver kommer på saker som jag kan skriva om. Kom gärna med tips om ni har några.

Senare idag ska jag iväg och träna lite tillsammans med golfgänget. Det blir innebandy och fys som vanligt. Kul att träffas även under vinter som att man kan hålla ihop gemenskapen bättre.


En andra plats idag för Charlotte Kalla

SOV GOTT

Nu är mina ögonlock väldigt tunga, så nu är det dags att stänga av dator och hoppa nere i sängen. Det är ju en dag imorgon också.

SOV GOTT ALLIHOOPA

Tävling hos Linda

Se hit allihopa, Linda har en superrolig tävling just nu på sin blogg. Priset är en personlig almanacka som man själv bestämmer hur den ska se ut. Vem vill inte ha en almanacka som är helt unik med egen design. Det blir så mycket roligare att hålla reda på allt och planera.

image620


Jag har följade motivering till varför just jag ska vinna tävlingen om en personlig almenacka:

Skola med massa prov, flera träningar under veckan och massa annat gör att jag måste planera bra för att ha koll på allt som sker. En personlig almanacka skulle för mig göra det roligt att organisera upp allt i mitt liv, få mer koll helt enkelt. Chansen att planera noga kommer att göra att jag får mer tid över till annat.

Det var länge sedan jag stötte på en sån här rolig tävling. Det skulle vara så himla kul att vinna detta eftersom det är ett pris som man har stor glädje och användning utav hela året.


Var med och tävla DU också hos Linda

Bloggvärvning

Nu har jag precis hjälpt min lillasyster att startat upp en blogg till henne. Kul att få med ytterligare en i familjen att börja blogga. För er som undrar heter hennes blogg: fotbollsjohanna.blogg.se.


Tacos

Har precis ätit och ikväll blev det tacos, vilket var riktigt gott. Hela familjen åt tillsammans och även  min moster Mian var hemma hos oss och åt. Eftersom det inte är någotbra på tv ikv'äll ska vi nu se på en Beckfilm - Advokaten. Ha en fortsatt bra fredagkväll.




    


Dagens bilder - Mischa Barton

image45

image47

ARN - värt ett biobesök?

Har funderingar på att gå och se på ARN som går på bio just nu. Har hört att den ska vara riktigt bra. Är det någon som har sett den? Vad tyckte ni om filmen? Det har ju lagts ner otroligt mycket med pengar vid produktionen av denna film. Tror att det är den dyraste filmen som gjorts i Europa. Rätta mig om jag har fel.
Det gäller bara nu att hitta sällskap, jag menar det är väl ingen som går på bio alldeles själv. Man vill ha någon vi sin sida i biosalongen.

image27

En sorgsen Mischa Barton

Mischa Barton, Vad ska hända med mig egentligen?

Inte visste vi att Mischa Barton var religiös? Mischa är nämligen på väg ut från en kyrka i Beverly Hills. O.C. skådisen som arresterades tidigt den 27:e december för innehav av olagliga droger och för att köra utan giltligt körkort kanske försöker skaffa pluspoäng genom att ge sken av att vara en ordentlig flicka? Eller har Mischa biktat sig? En sak är i alla fall helt säker, stackars Mischa ser allt annat än glad ut.

Äventyrsbad

Idag har jag varit med min lillasyster och badat, på äventrsbadet Fyrishov. Det var roligt och samtidigt mysigt att bara umgås själv med henne. Vi hade med sallad med oss som vi åt. Det som för henne endast gällde ar att springa upp för tramporna för att åka vattenrushbanorna ner. Hon tyckte att det var jätteskoj när vi tävlade mot varandra.
Min lillasyster är verkligen som en fisk när det gäller att bada. Hon är hellre under vattnet än uppe. Själv är jag mer en badkurk och badar inte speciellt ofta. I sommras badade jag endast en gång. Det blir så dels för att jag har min golf och sen för att jag inte är en sån himla stor fantast utav att bada.
Känns tungt att skolan börjar nästa vecka igen, jag menar det är ju så himla skönt med lov då man bara kan ta det lugnt och så. När jag tänker på skolan får jag en klump i magen för att jag vet hur mycket vi kommer att ha och göra. Jag tänker köra järnet i börjat utav terminen så att jag inte kommer att ha så mycket i slutet., för i vår vill jag dessutom kunna lägga mycket tid på golfen och inte bara sitta hemma och plugga.





Hur ser resten utav av din dag ut? Själv vet jag faktiskt inte vad jag ska ta och hitta på.

RSS 2.0