Kommenterar, kommenterar och ännu mer kommenterar...

Just nu sitter jag o h kommenterar på en massa olika läsare. Jag hoppas på så sätt att få några fler läsare till min blogg. Det skulle bli så mycket roligare då att blogga. Kanske är det någon utav er som har ytterligare tips på hur man lockar läsare till sin blogg.

Ne, nu ska jag ta och fortsätta och kommentera lite innan det är dags att göra sig iordning senare, eftersom att det är skola imorgon. Imorgon i skolan ska vi ha föreläsningar hela dagen. JOBBIGT, hoppas att det är intressant så går tiden snabbare.

image60

Kommentarer
Postat av: Lina

Det skulle jag också vilja ha tips på ;)

2008-01-08 @ 20:48:07
URL: http://linaisaksson.blogg.se
Postat av: Ellen

Haha, jag brukar också kommentera en massa ^^ Även om jag kanske inte kommentera så mycket så blir det ju självklart roligare att blogga om man har läsare.

2008-01-08 @ 20:55:28
URL: http://karlssonellen.blogg.se
Postat av: Ellen

Jag håller på med friidrott, eller rättare sagt löpning =) Har inte tränat på ett ganska bra tag så det tog ju på krafterna. Fast jag är typ den enda av mina kompisar (förutom löparkompisarna) som verkligen brinner för löpning

2008-01-08 @ 21:10:14
URL: http://karlssonellen.blogg.se
Postat av: Ellen

Haha, jo man får ju hoppas på det. Måste skryta lite men jag var rätt så duktig för några år sedan, men jag la typ av och nu börjas det igen =)

Har ingen aning var man kan köpa den, men den borde ju finnas ute i bokhandeln snart eftersom alla pratar om den =) Den måste man ju ha! :P

2008-01-08 @ 21:37:38
URL: http://karlssonellen.blogg.se
Postat av: L i n d a . B l o m

S: Ja, aktivt uppdaterande : ) Hamnar man på listan, hittar fler lättare till din blogg : )

2008-01-08 @ 23:21:13
URL: http://lindaslya.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0