Måndag

Nu sitter jag här i skolan och har inget att göra. Jag väntar på att vi ska cykla ner till idrotten om en kvart. Vi ska ha beeptest, vilket jag inte känner mig så laddad inför eftersom jag är förkyld. Jag får göra mitt bästa och så får det gå som det går.

Efter idrotten åker vi upp til skolan igen och äter lunch. Efter det slutar vi, det är kort dag idag:D. Efter skolan ska jag träffa Camilla. Det ska bli jättkul att få träffa henne, det var verkligen längen sen sen sist. Hon ska komma upp till skolan och möta mig, sen ska vi gå ner på stan och fika eller gå hem till mig och hitta på något.

Vad har ni gör planer idag?


Ute är det jättfint väder med solsken och några grader varmt.

I väntan på Wallander

Nu sitter jag och kollar runt på en massa bloggar för att fördriva lite tid. Det ända som jg har planerat under kvällen är att se på Wallander. Har redan sett den filmen men jag tycker att det är så bra så att jag ska se den igen. För er som inte har sett den kan jag verkligen rekommendera att se den.


Bild på hon som spelar Linda i Wallander filmerna. Känns lite konstigt med tanken på att hon är död. Jag kan inte fatta det.

Min favorit av Wallander filmerna är helt klart Mastermind, den är så himla bra. Vilken är din favoritfilm?

Dagens bild - Rachel Bilson

Click to view full size image

Rachel Bilson


Rensning

Nu håller jag på att rensa min garderob. Det behövs verkligen och om jag har tur så hittar jag något som jag inte kommer ihåg att jag hade, alltid lika kul. Jag tycker faktiskt att det är kul att rensa bara man kommer igång,

Uppdaterar mera under dagen.


Drömmen är verkligen att få ha en sån här gardebrob!

Kommande vårköp

♥ Halsband
♥ Tröjor
♥ Kjolar
♥ Jeans
♥ Vårjacka
♥ Sneakers
♥ Vårigt nagellack






















Vad måste ni inhandla nu när våren sanrt är här?

Hårfärg? - Mischa Barton

Jag tycker att Mischa passar bäst i blont. Hon är mycket sötare i det. .

Vad tycker du hon passar bäst i?


Jackor till våren


Skinnjacka från Ellos


Zooma


Jacka från HM


Vilken jacka är snyggast?

Rachel Bilson - dagens bild


Fest

Idag ska familjen iväg på 30-års fest hos pappas jobbakompis. Vet inte om det blir roligt eller inte men jag hoppas det. Vi ska iväg vid halv 2 tiden. Nu ska jag hoppa in i duschen och senare när jag har gjort mig iordning ska jag slänga in en dagens outfit. Ska försöka hinna med några fler inlägg också.


Dagens bild


Örhängen från COCOO

Älska dessa örhängen från COCOO. Sitter här och funderar på att klicka hem ett par, vet bara inte vilken färg. Vad tycker ni?















En fråga till också, vilekn modell är snyggast?

??Kompisar??

Vad är en kompis? En riktig kompis.
Någon man kan lita på, eller...
... någon man kan prata med allt om, eller...
... någon som bryr sig om en, eller...
... någon som är sig själv

Det är inte speciellt svårt att skilja på kompis och kompis. Det är något som jag har lärt mig att skilja på. Tror att det är något som är viktigt att veta just för att ha KOMPISAR.

Vad tycker ni är viktigast hos en RIKTIGT kompis.



Hoppas att ni förstår det jag syftar på med detta inlägg. Kort fattat kan jag säga att det är mina egna tankar, känslor och erfarenheter.

Blå knän

Även idag har jag åkt snowboard och det har varit riktigt roligt. Till en början var jag lite feg, jag ville inte ramla för att jag hade så ont i kroppen. Men sen så lossnade det och nu tycker jag att jag åker riktigt bra, eller jag tar mig i alla fall ner för backarna.

Nu har jag riktigt ont i kroppen och min knän är blåa, eller nej dem är röd, grun, blå gröna. Riktigt färgglada faktiskt.

Även imorgon så ska vi åka snowboard. Det ska bli roligt eftersom nu har jag ett bra flyt i min åkning.

Ni som har sportlov, vad har ni för er?


BäverBenny, Hasselas maskot

En lista

Hur bor du: I en villa
Brukar du komma i tid: Oftast
Har du bra kondition: vet inte, ganska tro jag
Hur lång är du: 1177 cm
Hur känner du dig just nu: utmattad
Vanligaste färg på dina kläder: ??
Kan du laga mat: Japp
Vad pluggar du: Går i nian...
Vilket är ditt senaste inköp:  Ansiktsvatten
Din favoritdryck på morgonen: Juice
Projekt just nu: Skidsemester
Vilken tid gick du upp idag: halv åtta
Vad ska du göra i helgen: ingen aning
Var fick du dina senaste pengar ifrån: farmor och farfar
Har du sovit i din egen säng inatt: nepp
Har du haft mörkt hår: jag har ganska mörk just nu
Är du morgonpigg: ja det måste jag säga eftersom jag inte kan sova länga på mornarna.
Vem snackade du med senast: familjen
Stjärntecken: Fisk
Varm favoritdricka: Kaffe
Alkoholhaltig favoritdricka: cider
Snällast denna vecka: svårt att besluta vem
Saknar du någon nu: Japp
Gillar du dokumentärer: det beror på
Vilka språk kan du prata: Svenska, Engelska och spanska
När fikade du senast: idag i skidbacken.

Listan tog jag från Sandra

Inga brutna ben än

Det blev som jag pratade om imorgon, jag åkte snowboard. Både jag, emelie, ida och min syster Johanna åkte det hela dagen idag. Det var riktigt skoj. Svårt att komma igång till en början men sen lossnade det tycker jag. Vi fick lite hjälp av snowboard "proffset" alexandra. Supertack till henne. Nu kan jag till och med rotera så att jag kan åka barklänges, om ni förstår vad jag menar. Vi ska åka snowborad även imorgon. Jag har lite ont i handleder och rumpa, men eftersom att det är så roligt så får jag försöka koppla bort det.

Just nu är jag väldigt nör i kroppen efter en heldag i backen. Snart ska vi ge oss iväg och åka lite på kvällsåkningen men då kommer det bara bli skidor, om jag nu kommer att åka. Är lite osäker på om jag ska göra det eller inte. Jag kommer följa med och sen så får jag se.

idag har det varit mulet och lagan kallt. Imorgon ska det bli sol här i Hassela, riktigt härligt. Hur är vädret hos er?

image89
En bild på mig idag:D

Skidåkning

Igår kom vi upp till Hassela. Här ska vi vara och åka skidor till och med fredag. Idag var första dagen av skidåkning. Det har varit bra väder, inte för kallt och inte för varmt. Det har varit riktigt härligt och jag ser fram emot imorgon. Imorgon kanske jag ska testa att åka lite snowboard, ska hyra i så fall. Jag har åkt det en gång tidigare, men då bröt jag armen. Väldigt klantigt utav mig. Den här gången tänker jag däremot inte göra om det. Tycker ni att jag ska våga mig på att åka snowboard?

Efter skidåkningen var vi iväg och bade lite buddelpool, riktigt skönt. senare nu under kvällen har vi tagit det lugnt, spelat lite Alfapet och kolllat på Anna Pihl.

Ha det gött
Kram


Hela kvällen fylld med plugg

Jag tror bara att det blir ett inlägg idag. Detta med tanke på att jag har massor att plugga med under kvällen. Vi kommer att ha nationella prov i spanska, onsdag, torsdag och fredag så jag måste ta och förbereda mig.

Idag hade vi aktivitetsdag i skolan. Det var riktigt roligt på spinning. Jag körde riktigt hårt och svetten bara rann. det var länge sen som jag svettades så mycket, men det var härligt. Tror och hoppas att jag har träningsverk imorgon. Tycker om att ha det på något sätt för att då känner man verkligen att träningen har gett resultat. Gillar ni att ha träningsverk?

Hoppas att ni får en roligare kväll än vad jag kommer att ha.


Längtar till sommaren fylld med golf!

en ny dag imorgon

nu ska jag ta och stänga av datorn för att krypa ner i sängen och sova. Jag är riktigt trött och fryser som jag vet inte vad. hoppas att jag bli varm när jag kommer under täcket.

Jag får se om jag bloggar imorgonbitti, det beror på om jag får tid över. jag måste gå upp lite tidigare för att jag måste packa och så,

Sov gott på er allihopa

image88

spinning :D

Imorgon ska vi ha aktivitetsdag med skolan. Jag vet inte riktigt om jag tycker att det ska bli kul eller inte. Vi har fått välja mellan olika fysiska aktiviteter och jag valde spinning, vilket jag tycker är himla kul. Skönt att riktigt köra slut på sig själv och bli svettig. Det som känns mindre kul med imorgon är att jag inte kommer at vara i samma grupp som mina kompisar. Fick lov att ha det första passet för att jag har annat senare. Mina kompisar ville inte byta, men det förvånar mig inte. Det är svårt att förklara men det känns som att vi eller jag har glidit ifrån dem sen vi var i Falun. Känns inge kul men så är det.



Har ni testat på spinning tidigare??

Dagens flummig bildserie

image85

image86

image87

De två första bilderna borde jag inte visa, men jag ta tillfället iakt att bjuda lite på mig själv. Det är bilder på bea och mig från Falun, alltså förra veckan.

Ännu mera plugg

Nu har jag läst igenom pappren till svenskaprovet imorgon. Tror att det kommer att gå bra, svenska är inget ämne som jag har svårt för direkt.

Nu ska jag ta och fortsätta med mitt pluggande. Tror att jag ska jobba svenska, så att jag blir klar med min diktanalys som jag håller på med. Så himla tråkigt är det, men det måste göras.

Någon mer som sitter och pluggar??

Magont

Har precis ät mat, men  nuefter maten fick jag riktigt ont i magen. Vet i var jag ska ta vägen just nu. Hoppas att det går över snart. Senare ikväll ska jag läsa lite papper för att förbereda mig till de nationella provet i svenska som vi har imorgon. OM det blir tid över så ska jag förmodligen ta och plugga lite annat också.

image84

Kiwi


Vem blir sugen på kiwi när man ser den hr bilden? Inte jag i alla fall trots att jag älskar kiwi.

5 irreterande saker

1. När folk pekar på sin handled samtidigt som de frågar om vad klockan är. Det är väll klart man vet vart klockan sitter. När jag frågar efter toan pekar jag inte på underlivet!

2. När folk säger "Du kan inte både äta kakan och ha kvar den". Smart, då köper man två och sparar den andra.

3. När folk inne på en biograf säger "såg du?!" Nej jag har betalar 80 kronor för att stirra i taket.

4. Folk som frågar "får jag fråga en sak?" du gav inte så några alternativ va?

5. När folk säger "Livet är kort" Men du, det är det längsta du någonsin kommer göra. Vad är längre?

RSS 2.0