Äventyrsbad

Idag har jag varit med min lillasyster och badat, på äventrsbadet Fyrishov. Det var roligt och samtidigt mysigt att bara umgås själv med henne. Vi hade med sallad med oss som vi åt. Det som för henne endast gällde ar att springa upp för tramporna för att åka vattenrushbanorna ner. Hon tyckte att det var jätteskoj när vi tävlade mot varandra.
Min lillasyster är verkligen som en fisk när det gäller att bada. Hon är hellre under vattnet än uppe. Själv är jag mer en badkurk och badar inte speciellt ofta. I sommras badade jag endast en gång. Det blir så dels för att jag har min golf och sen för att jag inte är en sån himla stor fantast utav att bada.
Känns tungt att skolan börjar nästa vecka igen, jag menar det är ju så himla skönt med lov då man bara kan ta det lugnt och så. När jag tänker på skolan får jag en klump i magen för att jag vet hur mycket vi kommer att ha och göra. Jag tänker köra järnet i börjat utav terminen så att jag inte kommer att ha så mycket i slutet., för i vår vill jag dessutom kunna lägga mycket tid på golfen och inte bara sitta hemma och plugga.





Hur ser resten utav av din dag ut? Själv vet jag faktiskt inte vad jag ska ta och hitta på.

Kommentarer
Postat av: Inela

åh, ser härligt ut det där badet ! :)

2008-01-03 @ 17:09:16
URL: http://nightclaw.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0